ELVIS HAS LEFT ASIA

dinsdag 29 maart 2011

Famous last words

Nog even wat laatste woordjes van mijn kant nu Babette nog even een tassie aan het kopen is en de kinderen op bed liggen.
Wil vanaf hier iedereen bedanken voor hun meeleven met onze avontuurtjes, het was altijd erg leuk om te zien, die reacties die we kregen op de blogstukjes en met name het laatste roerende stukje van Corian (26 maart) heeft ons door een moeilijke periode weten te slepen, bedankt.
Het was echt een fantastische tijd en we willen er zo nog wel drie maanden aan vast plakken (met misschien dan even een weekje thuis om jullie allemaal weer even te zien en onze kleding en tassen te ontsmetten).
We hebben veel gezien, meegemaakt, gelachen en genoten en bovenal hebben we dat met ons viertjes gedaan. Ik ben dan ook apetrots op mijn lieve vrouw en vooral onze twee stoere vakantiemannetjes die toch maar mooi even half zuid-oost Azie op hun duimpje kennen.
Babette komt binnen, zonder tas, want "die l.. wou niet verder zakken met z'n prijs voor die neptassen van 'm".
Ach ja, Azie.... either you hate it, or you love it.

We love it!

1 opmerking:

  1. Vanmorgen om 07.00 uur op radio: ga niet naar zuiden van Thailand en vooral niet naar puket vanwege ernstige hoosbuien. Was blij te weten dat jullie al in KL zaten. Nu weet je tenminste dat jullie laatste dag op Koh Jam echt survival of the fittest was. Voorlopig voor de laatste keer wens ik jullie een hele goede reis en misschien nog een paar leuke uren in KL. Morgen om deze tijd hebben jullie al bedacht dat in Zaandam niets veranderd is, dus dat je net zo goed terug kunt gaan naar het paradijs op aarde. Veel liefs en tot morgen heel vroeg.

    BeantwoordenVerwijderen