ELVIS HAS LEFT ASIA

vrijdag 14 januari 2011

leven achter de berg, so called paradise

B: Vandaag zijn we er achter, er is echt leven achter de berg.
We wilden gaan lopen om eens een kijkje te nemen op een strand verder, achter de berg waar we zitten. Op het moment dat we er bijna klaar voor waren, althans Oren bijna zover hadden dat we een stukje gingen wandelen meerde er een longtailtaxiboat aan. Dick, snel van geest als ie is, heeft gevraagd of we met hem mee konden varen. Oren was toen ook snel overgehaald.

Maar wat ons als paradijs is verkocht is wel een duur betaald stukje op aarde. Toegegeven het strand was wit, maar er liep dan ook een mannetje de hele dag viesjes van het strand maar ook uit zee te plukken. De huisjes zullen ongetwijfeld prachtig zijn...Maar wat een attitude moet je hebben om daar te verblijven. 
Het gaat dus om een mooi stukje strand wat hoort bij een resort.....een duur betaald resort. De Thai die er werken zijn gedienstig, tot op het nare af. Wij kunnen er in ieder geval helemaal niet tegen.
Aangekomen op het strandje werd ons door de security meteen duidelijk gemaakt dat we ons op het strand mochten begeven, maar dan alleen bij de beachbar. We hebben er een aantal uurtjes op zich lekker gehangen hoor voordat we door onze priveboot weer werden opgehaald.
In ieder geval maken we het niks doen deze vakantie tot op heden nog geheel en al waar. Want dus ook vandaag hebben we geen ene malle moer uitgevoerd, niet eens dat stukje gewandeld.

5 opmerkingen:

  1. Hallo familie,
    net voor het slapen gaan een stukje aan Liam voor gelezen van jullie mooie, beeldende verhalen. Heel leuk om te lezen.
    En wat fijn om te lezen dat jullie geen ene malle moet doen en dat verveling niet vervelend is. Geniet jongens, het klinkt goed wat jullei vertellen, ben jaloers.
    Liam zei doei doei toen we stopten met lezen.
    Hij was blij Oren te zien. "ja mama, Oren is in Engeland". Grappig, hij blijft het zeggen en als ik Thailand zeg dan zegt hij: o ja, pff das ver weg hè.

    Nou lieve mensen, blijf genieten.
    Ik volg jullie vol nieuwsgierigheid :-).

    (en Dick, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Was het een beetje vergeten).

    Kus van ons, Nathalie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Dick en Babette,
    Belated Happy birthday Dick.
    Wij zijn inmiddels terug uit Marokko.
    Was leuk. Heel veel gezien, vooral boom klimmende geiten, wat hou ik van geiten, en jullie?
    Wat hebben jullie een mooi blog. Ik heb trouwens nooit eerder een blog gezien maar, ik vind deze wel erg tof.
    Veel liefs,
    Joe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. smsje vanmorgen ontvangen. fijn dat jullie zo genieten. oren is nog relaxter dan jullie in zijn weigering onnodig te lopen. heeft eli al bedacht dat hij niet alleen kan staan maar ook lopen? sprak gister iemand van mijn bank die binnenkort naar maleisie gaat. heb gevraagd naar jullie te zwaaien. ga zo naar de mert. iets nodig? geniet nog een dagje van koh tao en neem morgen iets tegen zieziek. veel liefs, j.m.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag lieve u4,
    nog een heel gelukkig nieuwjaar en dat jullie nog maar veel wilde avonturen mogen beleven ;-)
    wish we were there!
    x
    inge

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijke foto van Eli (en Babet). Dat lieve blote lijfie (op zijn zaans haha) in het zand. Zo hoort vakantie te zijn.

    Hier alles prima. Verjaardag achter de rug. Zelf gemaakte marsepein taart smaakte heerlijk. Mae helemaal blij en genoten van haar feestje.

    Tot snel maar weer.

    Xfem

    BeantwoordenVerwijderen