ELVIS HAS LEFT ASIA

dinsdag 11 januari 2011

Eerste berichtje, al vijf dagen in Thailand

We zijn de afgelopen twee uur zoet geweest met het aanpassen van de lay-out van onze blog. Wat we hadden is het niet. Dikke pech...want dat is wel wat je te zien krijgt op dit moment. De ballen willen niet weg!
Onze wallen ook nog niet. Maar da's ook wel een beetje veel gevraagd in 5 dagen.
Hans Klok en assistent zijn klaar voor grote doorbraak in Bangkok


De trip so far:
Na kortstondig bezoek aan een zinderend Bangkok, van 1 dag maar liefst, zijn we op de boot gestapt richting Koh Tao.
Eerst de nachttrein waar je als je kindjes meewerken je heerlijk zou kunnen slapen. Helaas, die van ons wilden dat niet en hadden andere plannen. Het vieren van Dick's 42ste oa. Wat een feest :) Of konden we allemaal niet slapen omdat Dick zijn sokken voor de airconditioning te wapperen had gehangen. Wat een geweldig aroma in onze privecoupe verspreidde.
We sliepen pas twee uur voor aankomst, wat om 04.30 uur was. Gelukkig maakte de conducteur ons wakker.
Op het perron ontmoette Oren zijn eerste vriendje. Hij noemt ook steevast zijn vriendjes "vriendje", dan kan hij zich niet vergissen in de naam. Slimpie!
In de snelle catamaran naar het eiland zag Babette al snel groen en moest naar buiten. Dick was the (family) man... gochelend met een slapende Eli en een kotszak voor brakende Oren kon hij zijn ervaringen op de ruige zee waarmaken, de ruwe bonk (met blanke pit).
Anderhalf uur lang heeft Babette over de reling gehangen. Wat een drama, en we moeten nog wel een paar keer met zo'n boot. Zeker om hier vandaan te komen.....

2 opmerkingen:

  1. Babetski!!!
    wat super leuk, een blog!!!
    ik ga jullie zeker volgen!
    heel veel plezier op Koh Tao!
    the Fishbowl is mn lievelings en de Lotus Bar, en bij AC Resort II kan je leuk eten enzo!
    nou heeeeel veel plezier!
    X Leonie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig na kotsen komt koh tao. Goed gedaan. Veel plezier, geniet er van en maak het een onvergetelijke vakantie. Ik volg jullie! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen